Έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή στα πάτρια εδάφη είναι ο Κώστας Κατσουράνη και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, οι οποίοι από το καλοκαίρι έβγαλαν το… ψωμί τους στο πρωτάθλημα της Ινδίας αγωνιζόμενοι με τις φανέλες της Πούνε Σίτι και της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα.

Σε είκοσι ημέρες ολοκληρώνεται το ινδικό πρωτάθλημα και οι δύο διεθνείς θα επιστρέψουν ως ελεύθεροι στην Ελλάδα, με στόχο να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποια από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, για τον Κατσουράνη ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από μία συγκεκριμένη ομάδα. Σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η ΑΕΚ, η οποία είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του περασμένο καλοκαίρι και τελικά δεν υπήρξε εξέλιξη.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρή ομάδα και είναι μέσα στα πλαίσια που θέλει και ο διεθνής μέσος, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας και να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του για το… γαλανόλευκο comeback στα προκριματικά του Euro 2016.

Όσον αφορά τον Τζόρβα, δεν έχει ακουστεί κάτι για ενδιαφέρον κάποιας ομάδας μέχρι στιγμής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»