Η μοναδική μεταγραφή που έχει δικαίωμα να κάνει ο Άρης για παίκτη άνω των 24 ετών στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα είναι πιθανόν να καλυφθεί από έναν γνώριμο, τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Η νέα διοίκηση των «κιτρίνων», αλλά και ο Σούλης Παπαδόπουλος συμφώνησαν να γίνει κίνηση για την απόκτηση του 26χρονου μέσου και έτσι συνέβη. Στην πρώτη επαφή μαζί του, ο παίκτης δεν έκανε εμφανείς τις προθέσεις του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Κονκόρντια, διότι έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές, ενώ σήμερα(22/12) δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Ρουμανική ομάδα για το 2013. Άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για τις εορτές και λογικά θα γίνει και άλλη συζήτηση.

Σημαντικό ζήτημα είναι το τι θα γίνει με την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Παπαστεριανός, καθώς του οφείλονται περίπου 200.000 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης