Για απαγωγή του ατζέντη Λέο Ντε Σόοζα κατηγορείται ο Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «Mediapart».

Ο 33χρονος ατζέντης, ο οποίος είχε εργαστεί παλαιότερα με τον Γάλλο στράικερ, κατηγορεί το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αλλά και τον ίδιο πως στις 7 Οκτωβρίου μετά το ματς Παρί-Λιόν έγινε απόπειρα απαγωγής εναντίον του.

Μάλιστα, σύμφωνα το δημοσίευμα, εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο γήπεδο και ο άσος των «μερένχες», ο οποίος είχε ταξιδέψει από τη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο μάνατζερ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε να έρευνα την υπόθεση.

Υποστηρίζεται ότι το κίνητρο πίσω από την απαγωγή, ήταν οφειλές ύψους 50.000 ευρώ του Ντε Σόουζα προς τον Καρίμ Μπενζεμα, όταν ακόμη δούλευε ως συνεργάτης του παίκτη, με τον ίδιο να αρνείται τους ισχυρισμούς, εξηγώντας πως τα χρήματα κατασχέθηκαν από το τελωνείο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Μαρόκο.

Ο άσος της Ρεάλ, από την πλευρά του, αντέδρασε στις κατηγορίες του 33χρονου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«"Κάποιος που βρίσκεται κοντά στον Μπενζεμά άγγιξε το χέρι του Ντε Σόουζα, είναι απαγωγή", "Ο Ντε Σόουζα ξυλοκοπήθηκε", "Ο Ντε Σόουζα λέει ότι ο Μπενζεμά ήταν στο φορτηγάκι, ισχυρισμοί που απορρίφθηκαν από τους ανακριτές". Είναι σοβαρός ο κόσμος;», έγραψε ο φορ της «βασίλισσας» στο Twitter.




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταθής απόκρουση του Λαφόν στο 1-0 της Γκαμπόν επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Το πρώτο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μετά την επέμβαση στο Σάο Πάολο

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς