Ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στη προετοιμασία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αλβανός μέσος του τριφυλλιού. Συγκεκριμένα ο Έργκους Κάτσε μίλησε στο Sportime, για:

-το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε νέα ομάδα. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και καινούριο προπονητή. Καλό υλικό νέων αθλητών υπάρχει, όπως κι έμπειρων. Με τη σωστή δουλειά, η σεζόν θα είναι καλή. Ο προπονητής αρέσκεται να έχει εξελίξιμους και μικρούς, ηλικιακά, παίκτες στο σύνολο. Έχει προσφέρει έργο και στο παρελθόν με τέτοιο ρόστερ. Και στον Ατρόμητο και σε άλλες ομάδες».

-τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος μας, ως ομάδα, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχουμε πει ότι θέλουμε, για παράδειγμα, να βγούμε στην πεντάδα. Κοιτάζουμε ακόμη και την πρωτιά. Τον πρωταθλητισμό. Τώρα είναι ακόμη η αρχή. Γίνονται δοκιμές. Με τη δουλειά θα στρώσουμε»

-τα όσα συμβαίνουν στην Αττική με τις φονικές πυρκαγιές:

«Ό,τι πιο τραγικό έχω δει, είναι αυτό που συμβαίνει. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είδα φωτογραφίες. Είμαι πατέρας και θέλω να πω ότι δεν έχουν καμία σημασία ούτε τα χρήματα, ούτε το ποδόσφαιρο. Μονάχα η υγεία. Να είναι καλά όλος ο κόσμος και τα παιδιά»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR