Παρέμβαση… Περιφερειάρχη για τον ΠΑΣ. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε γνωστό πως έχει στα χέρια του την πρόταση του Ανδρέα Πάτση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη, να αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο μπλοκάρισμα λογαριασμών όσων διετέλεσαν σε συμβούλια της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

«Θέλω με την ιδιότητα του φιλάθλου να αναφερθώ σε ένα σοβαρότατο ζήτημα που απασχολεί συμπολίτες μας, που είχαν την ατυχία να εμπλακούν ανιδιοτελώς στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και να την βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα.

Ορισμένοι από αυτούς, που έχουν συνδράμει και οικονομικά την πορεία της ομάδας, την οποία χαιρόμαστε για τις επιτυχημένες παρουσίες της στα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με υποχρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται ούτε κατ΄ ελάχιστο, μόνο και μόνο γιατί είχαν οριστεί από τους μεγαλομετόχους που πέρασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για μικρά διαστήματα ως μέλη του Δ.Σ., χωρίς να έχουν καμία άλλη συμμετοχή παρά να βοηθάνε την ομάδα.

Είναι ανήθικο να ταλαιπωρούνται σήμερα και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, για αυτό και πρέπει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αποκλειστικός διαχειριστής της, να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του και να τους απεμπλέξει από τις οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν γνωρίζουμε ειλικρινά τι σκέφτεται για το μέλλον της ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για μεταβίβαση της. Παραμονές Χριστουγέννων οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν, καθώς μου κοινοποιήθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και Fax προς ενημέρωσή μου, πρόταση του δικηγόρου Αθηνών κ. Πάτση, η οποία όπως μου δηλώθηκε είχε αποσταλεί προς την ΠΑΕ με καταληκτική ημερομηνία για απάντηση την Κυριακή 4 Ιανουαρίου.

Την πρόταση αυτή- η οποία είναι εμπιστευτική- ο κ. Χρηστοβασίλης, ζήτησε να την παραδώσω σε στέλεχος της ΠΑΕ, το οποίο ακόμη αναμένω.

Το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΠΑΕ, αφορά ασφαλώς τους μετόχους της. Εκείνο όμως που ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας, είναι η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρός της να είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του, να μην αναζητά κάθε περίοδο "εξ ουρανού βοήθεια" για την εξασφάλιση αδειών, βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων κλπ. και να αναλάβει τις ευθύνες του
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!

TAGS: ΠΑΣ