Κανένα περιθώριο δεν άφησε στον Φοίνικα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Πειραιωτών, Δημήτρης Καζάζης, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδα του στη Σύρο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο ότι θα ήταν καλό να παιχτούν και οι άλλες διοργανώσεις, ενώ σχολίασε ότι το μάτια των παικτών του, «γυάλιζαν».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη μας και για το αποτέλεσμα και γιατί μας έφερε σε πολύ μεγάλη διαφορά. Είμαστε πολύ κοντά, ένα βήμα ακόμα από το να πάρουμε τον τίτλο και εδώ θα ήθελα για το καλό του βόλεϊ, οι ομάδες να είναι πιο έξυπνες και πιο ευέλικτες.

Για το καλό του βόλεϊ εννοώ ότι θα ήταν καλό να παιχτούν και οι άλλες διοργανώσεις. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια και την καλύτερη απόδοση και ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε όλοι μαζί και να πάρουμε μια καλή απόφαση για το άθλημά μας. Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό (σ.σ. να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση μαθηματικής κατάκτησης) γιατί άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και πιο ευέλικτοι από τη στιγμή που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Από κει και πέρα η μοναδική ήττα φέτος για εμάς ήταν σε αυτό το γήπεδο μετά τη διακοπή των 2,5 μηνών το χειμώνα αλλά σήμερα ξέραμε ότι εφόσον πάρουμε καθαρή νίκη, με τρίποντο θα έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται, μιλάμε ειλικρινά στα αποδυτήρια με τους αθλητές μας, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι και γυάλιζε το μάτι τους.
Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο, αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και από τη Σύρο και πήραμε μια καθαρή νίκη, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν έχει σημασία η διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά, θέλουμε να κερδίσουμε, να ευχαριστηθούμε και να οριστικοποιήσουμε τον φετινό τίτλο».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ο Γκάσμαν

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» πριν τον τελικό του Challenge Cup