Σε τεχνολογικό ζήτημα οφείλεται η καθυστέρηση των διαιτητικών αποφάσεων στο «Γεντί Κουλέ» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Σύμφωνα με όσα τονίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν γίνεται να κατηγορείται η ίδια για τεχνολογικά θέματα και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα όσα έγιναν.

Η ανακοίνωση:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

"Στον αγώνα της Super League 1 OΦΗ - Ολυμπιακός που πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 .11. 2020 στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών της εταιρείας Media Pro. Και στις δύο περιπτώσεις οφσάιντ, το σύστημα δεν λειτούργησε και χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά προκειμένου να υπολογιστούν οι τρισδιάστατες γραμμές, το οποίο σημαίνει ότι ο βοηθός VAR δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση μέχρι εκείνο το σημείο.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, και παρόλο που και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι δυσαρεστημένη με το τεχνολογικό ζήτημα που ανέκυψε, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον όποτε αυτά ανακύπτουν. Δεν μπορεί να αποδίδεται ευθύνη στους αξιωματούχους διαιτησίας του αγώνα όταν η τεχνολογία δεν λειτουργεί ορθά.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι βέβαιη ότι η Media Pro θα εργαστεί σκληρά πριν από την επόμενη αγωνιστική για τη βελτίωση της εν λόγω τεχνολογίας".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας