Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός γκαρντ έπειτα από τη μυθική πρώτη περίοδο που έκανε με 21 πόντους και 7/8 τρίποντα, ξεπερνώντας παράλληλα το ρεκόρ τριπόντων στην Euroleague σε μια περίοδο, που το είχε ο Ομπστ με 6, έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ στους πόντους από την τρίτη μόλις περίοδο!

Συγκεκριμένα, με το δίποντο που πέτυχε 7:33 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου και έκανε το σκορ 69-45 υπέρ του Παναθηναϊκού AKTOR, έφτασε απέναντι στους Ιταλούς τους 30 πόντους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο.

Το προηγούμενό του ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 3 Δεκεμβρίου, εκεί όπου είχε πετύχει 29 πόντους. Έσπασε, δηλαδή, το προσωπικό του ρεκόρ δύο φορές σε έναν μήνα!

Τελικά ο Κέντρικ Ναν σταμάτησε στους 39 πόντους (4/7 δίποντα, 8/16 τρίποντα και 7/7 βολές), έχοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 37 στο σύστημα αξιολόγησης!

Λίγο έλειψε μάλιστα να σπάσει και το ρεκόρ συλλόγου από παίκτη σε πόντους στη διοργάνωση, το οποίο κατέχει ο Ταϊρίς Ράις με 41 πόντους, από ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στις 6 Δεκεμβρίου του 2019.

Τότε, ο Ράις το είχε καταφέρει στην παράταση, όμως, έχοντας πάρει τα ίδια σουτ με τον Ναν, αλλά ευστοχώντας σε ένα παραπάνω δίποντο (5/7 δίποντα, 8/16 τρίποντα και 7/7 βολές).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»