Μετά τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, και ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε σε Μέσο της χώρας του για το επεισόδιο στο πάρκινγκ της «OPAP Arena» και την τιμωρία που επιβλήθηκε σε παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο Πολωνός μέσος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη με περιοριστικό όρο 10ήμερης απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους, χάνοντας έτσι το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΟΦΗ, ανέφερε ότι κανείς δεν χτύπησε κανέναν και πρόσθεσε ότι απλώς επιλέχθηκαν πέντε παίκτες τυχαία για να τιμωρηθούν.

«Δεν είμαι πλέον σε αναστολή. Έχασα μόνο έναν αγώνα. Μπορώ να παίξω στους αγώνες της Πέμπτης κόντρα στην Στεάουα και σε αυτόν της Κυριακής. Κανείς δεν χτύπησε κανέναν. Απλώς σπρώχναμε ο ένας τον άλλον και με βάση το βίντεο αποφασίστηκε ποιος θα τεθεί σε αναστολή. Επιλέχθηκαν τυχαία πέντε παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.