Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση αποτελούσαν ανέκαθεν συστατικό της ανθρώπινης διατροφής, ωστόσο τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ότι έχει έρθει γι’ αυτά μία νέα εποχή. Με καινούργια προϊόντα να εμφανίζονται στα ράφια των καταστημάτων, από το kimchi μέχρι την kombucha, η ζύμωση δεν είναι πλέον μόνο ένα μέσο συντήρησης τροφίμων, αλλά μία διατροφική τάση.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Κεφίρ: Τι είναι και γιατί φημίζεται για τα πολυάριθμα οφέλη του για την υγεία

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube