Με φόρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League επί της Λάτσιο, η Μπάγερν Μονάχου έριξε 8άρα (8-1) στη Μάιντς και μείωσε στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο από τη Λεβερκούζεν.

Απόλυτος πρωταγωνιστικής, ποιος άλλος; Ο Χάρι Κέιν, που με χατ τρικ συνέχισε τις «τρομακτικές» του εμφανίσεις στα γερμανικά γήπεδα, σπάζοντας και κάποια εντυπωσιακά ρεκόρ! Συγκεκριμένα, ο Άγγλος έφτασε τα 30 γκολ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ούβε Ζέελερ από τη σεζόν 1963/64.

Παράλληλα, στο σημερινό ματς έφτασε τα τέσσερα χατ τρικ τη φετινή χρονιά στην Bundesliga, όντας ο μοναδικός παίκτης που αγγίζει αυτό τον αριθμό στην πρώτη του χρονιά στη Γερμανία.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Κέιν έφτασε τα 35 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 34 ματς, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερή του απόδοση, καθώς την περίοδο 2016/2017 είχε πιάσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 38 αγώνες. Τα περισσότερα γκολ του, έως τώρα, σε μία σεζόν ο Κέιν τα είχε πετύχει το 2017/18 όταν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 41 φορές σε 48 αγώνες.

Τέλος, ο 30χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης που έφτασε τα 30 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος στις πέντε κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης τη φετινή σεζόν (Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube