Η Κέιτ Μος ήταν αφοπλιστική στην ολιγόλεπτη κατάθεση της στην δίκη Άμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ. Το μοντέλο είπε πως ο διάσημος ηθοποιός δεν την έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες.

Συγκεκριμένα η Μος που εμφανίστηκε για λίγο μέσω ζωντανού βίντεο από την Αγγλία , εξήγησε ότι ενώ βρισκόταν στις διακοπές της στην Τζαμάικα γλίστρησε από τις σκάλες και ο Ντεπ την βοήθησε.

Ο Μος είπε ότι σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους (1994-1998) «... ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμιά σκάλα».

Το διάσημο ιδιωτικό μοντέλο, που σπάνια συζητά την προσωπική της ζωή, έκλεισε τον ισχυρισμό της Χερντ ότι η 58χρονη έσπρωξε τη Μος.

Η Χερντ άνοιξε τον δρόμο για την μαρτυρία της Μος ισχυριζόμενη ότι φοβόταν ότι ο Ντεπ θα έσπρωχνε την αδερφή της κάτω από τις σκάλες κατά τη διάρκεια ενός βίαιου καυγά.

Σύμφωνα με την Χερντ, υπήρχε μια φήμη ότι ο Ντεπ είχε κάνει κάποτε το ίδιο πράγμα στη Μος και της ήρθε στο μυαλό.

Ερωτηθείσα από τον δικηγόρο του Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, η Μος είπε: «Φεύγαμε από το δωμάτιο. Ο Τζόνι έφυγε πριν το κάνω εγώ. Υπήρχε μια καταιγίδα και καθώς έφευγα από το δωμάτιο γλίστρησα κι έπεσα στις σκάλες. Πόναγα στην πλάτη μου. Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί».

«Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει, με πήγε στο δωμάτιό μου και μου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες», ξεκαθάρισε η πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ.

Αμέσως μετά την κατάθεση της Μος πήρε τον λόγο ο Τζόνι Ντεπ.



Πηγή: www.skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του