Μετά την ανανέωση του Γιούλιαν Ντράξλερ στη Σάλκε σειρά πήρε ο Γενς Κέλερ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «βασιλικών μπλε» μέχρι το 2015, ύστερα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου διάρκειας δύο χρόνων.

«Ο Γενς Κέλερ ήρθε στην ομάδα σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή και τα πήγε πολύ καλά», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Κλέμενς Τένις.

Η Σάλκε δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, η οποία την στέλνει απευθείας στο Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κέιν: «Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να πάρω το Champions League με την Μπάγερν - Λατρεύω τον Μουρίνιο»

Υγιής και χαμογελαστός στο φουλ πρόγραμμα της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας

Μπαίνει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας-«Τον εξετάζαμε τρεις μέρες και δεν βρήκαμε τίποτα»

Ο Κάριους χαμογελά ξανά με back-to-back βραβεία Man of the Match στη Σάλκε!

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ