Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης του EuroCup, η γερμανική Κέμνιτς έκανε την έκπληξη και επικράτησε εντός έδρας 97-95 της Μπεσίκτας και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι με όπλο την επίθεσή και το πολύ καλό ποσοστό τους στο τρίποντο (57%) ήλεγξαν το πρώτο ημίχρονο και αν και προηγήθηκαν και με διψήφιες διαφορές, πήγαν τελικά στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 53-44. Στο δεύτερο μέρος, οι Τούρκοι έκαναν τη δική τους αντεπίθεση, καταφέρνοντας μάλιστα να ισοφαρίσουν σε, ωστόσο η Κέμνιτς αντέδρασε άψογα παίρνοντας, τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.



Πρώτος σκόρερ των νικητών, αλλά και του αγώνα ήταν ο Αμαντού Σόου με 27 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων προσπάθησε περισσότερο ο Άντε Ζίζιτς, κάνοντας double-double με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Κέμνιτς έφτασε τις τρείς σερί νίκες και με ρεκόρ 6-6 παραμένει στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη, η Μπεσίκτας γνώρισε δεύτερη σερί ήττα και υποχώρησε στο 8-4.

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 53-44, 77-69, 97-95

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φέρνει τη μαγεία»: Το ΕuroCup προετοίμασε τον ΠΑΟΚ για Μοτιεγιούνας με ένα highlight του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χάτζινς: «Το επίπεδο στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιητικό - Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε»

Δεν παίζει με τη Μπόσνα ο Μοτιεγιούνας - Τι είπε ο Τρινκιέρι για την απόκτησή του

Άρης: Θα δώσουν το παρών οι Σιάο και Γκάλης στο παιχνίδι με την Μπούργκος

«Bγήκε μπροστά με μια εντυπωσιακή εμφάνιση»: Η ανάρτηση του EuroCup με τα highlights του Όσμαν

Η νίκη του Δικεφάλου και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι»: Η παρακάμερα του αγώνα ΠΑΟΚ-Μανρέσα

Συμπληρώθηκε το παζλ του ομίλου του Παναθηναϊκού στο EuroCup γυναικών - Το πρόγραμμα του τριφυλλιού

Ταϊρί: «Ο Τρινκιέρι μου είπε να αλλάξω το παιχνίδι - Πιστεύω στον εαυτό μου, ένιωθα καυτός»

Τρινκιέρι: «Παίξαμε πολύ άσχημα - Θα υπέγραφα με το αίμα μου αν ήταν να κερδίζουμε όλα τα ματς ακόμη και έτσι»

Οκάμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά»