Η ζημιά που έκαναν επιθετικά οι Ντίξον και Γκριν, αλλά και η έλλειψη ενέργειας, έφεραν την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

«Όταν παίζουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα, αλλά δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια, κάναμε αρκετά λάθη και μας πίεσαν με αιφνιδιασμούς. Δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις, εξουδετέρωσαν τους ψηλούς μας, έπαιξαν επιθετική άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντίξον μας πλήγωσε, δεν μπορούσαμε να τον ελέγχουμε με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς πόντους, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Γκριν και έκανε ένα φανταστικό και απίστευτο ματς, δεν κάναμε πολλά για τον σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσουμε να το μαζέψουμε, αλλά δεν κάναμε σωστά τις επιθέσεις μας και χάσαμε ανοιχτά σουτ, κυρίως τριών πόντων», δήλωσε αρχικά ο Κεστούτις Κεμζούρα στην κάμερα της «NOVA».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να χτυπήσει ομάδες όπως η Φενέρ: «Δουλεύουμε σκληρά για να χτυπήσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου όπως η Φενέρμπαχτσε, αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει ορισμένα πράγματα να γίνουν διαφορετικά, να βρεις την ενέργεια που μας έλειψε απόψε σε αντίθεση με τη Φενέρ που έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παρκέ».

Για να καταλήξει: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν μας αρέσει να χάνουμε, δουλεύουμε για να κερδίζουμε, αλλά δεν γίνονται και θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, η Φενέρ έχει παίκτες που αγωνίζονται μαζί χρόνια, ενώ εμείς έχουμε μαζί μικρό χρονικά διάστημα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς πιστεύουμε στη δουλεία, όχι στα θαύματα και αυτό που κάνουμε θα μας δικαιώσει στο τέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»