Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως αυτό οφείλεται περισσότερο στο ροτέισον για να ξεκουραστούν οι αθλήτριες και στάθηκε στη σημασία της νίκης, ενόψει της συνέχειας, όπου ζήτησε βελτίωση για να έρθει την Τετάρτη η δεύτερη νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά: «Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Από ένα σημείο και μετά και στην προσπάθειά μας να κάνουμε το ροτέισον και να συντηρήσουμε τις παίκτριες που είχαν ήδη παίξει, χάναμε σιγά σιγά και τη διαφορά.

Εμείς κρατάμε τη νίκη, για αυτό, άλλωστε, ήρθαμε και στην Πορτογαλία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δούμε τα όποια λάθη κάναμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε στις επόμενες τρεις ημέρες. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τη Μεγάλη Βρετανία και να ξεκινήσουμε με δύο νίκες αυτήν τη φάση των προκριματικών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του