Κεραυνοβολήθηκε σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένα άτομο στο γήπεδο Πλίτση στη Λάρισα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και αυτή την ώρα μεταφέρει τον άτυχο άνθρωπο στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το χτύπημα του κεραυνού υπέστη ανακοπή και με την Μονάδα και συνοδεία της αστυνομίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Oι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν επαναφέρουν το άτυχο παιδί και αφού διασωληνώθηκε εισήχθη στη ΜΕΘ και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: www.larissanet.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League