* Η ΑΕΚ είναι προφανές πως βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν.

* Αυτό φαίνεται τόσο από τα ταξίδια του Ίβιτς, που αφορούν ακόμη και το που θα γίνει η προετοιμασία, όσο κι από το γεγονός πως πολύ φυσιολογικά, θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

* Δεν ξέρω αν από αυτόν τον κύκλο των επαφών με τον Μάσιμο Καρέρα θα προκύψει κάποια νέα συμφωνία, που θα «κλείνει τα παράθυρα», που υπάρχουν στην τρέχουσα. Προφανώς αυτό είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.

*Επίσης, δεν πάει να πει πως αν δεν προκύψει τέτοια συμφωνία, θα είναι δεδομένο πως θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή του Ιταλού τεχνικού.

* Άλλωστε το ξεκαθάρισε χθες πως θεωρεί τον εαυτό του δεσμευμένο με την ΑΕΚ, ως το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο πάντα μιλάμε για μια συμφωνία, που έχει προβλέψεις για ενδεχόμενη διακοπή της.

* Σε κάθε περίπτωση είναι καλό που το ανοίγει το θέμα ενεργά η ΑΕΚ όμως. Μόνο κέρδος θα έχει.

* Πρώτα απ’ όλα είναι μια δημόσια δήλωση απόλυτης εμπιστοσύνης στον Ιταλό τεχνικό, που σίγουρα την λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του.

* Μη ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας τα play offs, μια κρίσιμη ρεβάνς για το κύπελλο με ένα ρευστό σκορ στο πρώτο ματς και φυσικά το στοίχημα της κατάκτησης του, αν η ΑΕΚ περάσει τον Άρη.

* Έχει δηλαδή πολύ ψωμί ακόμη και πολύ πεδίο για να προκύψουν στοιχεία που θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την εμπιστοσύνη στον Ιταλό τεχνικό.

* Η ΑΕΚ τα κάνει όλα αυτά στην άκρη όμως. Κι από τώρα, του δείχνει πως ποντάρει πάνω του. Είναι από τις κινήσεις που σημαδεύουν μια σχέση.

* Αλλά και το άσχημο σενάριο να πάρει κανείς, δηλαδή να μην προκύψει απόλυτη σιγουριά για το τι θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν, πάλι καλό είναι.

* Γιατί στην ΑΕΚ θα ξέρουν πως ναι μεν το πιθανότερο θα είναι πως θα συνεχίσουν με τον Καρέρα, αλλά θα ξέρουν επίσης και πως δεν θα κάνουν κι άσχημα να έχουν τον νου τους. Κι αυτό το λες θετικό επίσης. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που έχουμε πλέον στην διάθεση μας, απτά δείγματα πως η ΑΕΚ λειτουργεί πλέον πολύ καλύτερα σε ζητήματα προγραμματισμού.

* Προσωπική εκτίμηση πάντως, πως ό,τι και να βγει από αυτόν τον κύκλο των επαφών (που μια που το έφερε η κουβέντα να πούμε πως και σήμερα θα έχουν μια συνέχεια), είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην συνεχίσουν μαζί ΑΕΚ και Καρέρα μετά το τέλος της σεζόν.

*Και σε κάθε περίπτωση, ακόμη και πιο «μπετόν» συμφωνία να υπάρξει, αν είναι να προκύψει λόγος που θα έκανε τον Καρέρα στο τέλος της σεζόν να θέλει να αποχωρήσει ή την ΑΕΚ το ίδιο αντίστοιχα, δεν θα συνέχιζαν με το ζόρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube