Ένα ωραίο δώρο περιμένει τους φίλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν το «παρών» στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Τσεντεβίτα.

Όπως έγινε γνωστό από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όσοι προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα βρουν τυπωμένο και ένα ειδικό «χαρτονόμισμα-κουπόνι» των 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να το εξαργυρώσουν με τις αγορές τους αξίας 50 ευρώ, την ημέρα του αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Olympiacos BC Store.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στις 15 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα “Δύο Αοράκια” για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας απέναντι στην Τσεντεβίτα και στο πλαίσιο των προσφορών για αυτό το παιχνίδι, το Official Olympiacos BC Store προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κρήτη.

Μοιράζει στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας “χαρτονομίσματα”, με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις αγορές των επίσημων προϊόντων της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε εισιτήριο που προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας ηλεκτρονικά (είτε μέσω internet, είτε μέσω των καταστημάτων ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ) θα βρουν τυπωμένο και ένα ειδικό “χαρτονόμισμα-κουπόνι” των 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να το εξαργυρώσουν με τις αγορές τους αξίας 50 ευρώ, την ημέρα του αγώνα, στον ειδικό χώρο διάθεσης των Επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα στηθεί στο κλειστό “Δύο Αοράκια”!

Το Official Olympiacos BC Store θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και σε αυτή την σημαδιακή στιγμή για τον Ολυμπιακό, έχοντας στις αποσκευές του πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας μας.

Μείνετε συντονισμένοι…
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!