Το πάθος της Ατλέτικο για εκδίκηση από τη Ρεάλ.

Στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των Rojiblancos και των Blancos της Μαδρίτης… Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση μετά το επιβλητικό 3-0 (με χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο) στο γήπεδό τους αλλά επειδή πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ Ατλέτικο – Ρεάλ , θεωρούμε πως η γηπεδούχος ομάδα θα κυνηγήσει την πρόκριση αφού οι παίχτες του Τσόλο Σιμεόνε ζουν γι αυτές τις καταστάσεις και ανταπεξέρχονται στα δύσκολα. Αν το παιχνίδι για την Ατλέτικο δεν κυλήσει όπως το θέλει και η πρόκριση δείχνει να απομακρύνεται , θα δώσει τα πάντα για τη νίκη λόγω πρεστίζ.



Η πρόβλεψή μας

Η εκτίμηση μας είναι το 2,60 που δίνει ο άσσος αλλά επειδή η Ρεαλ είναι από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως στην κόντρα επίθεση, το Χ αποτελεί μια σοφή θα λέγαμε επιλογή. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι το Χ δίνει 3,65. Super απόδοση.

Πάμε να δούμε και το ματς του EuropaLeague την Πέμπτη 11/5

Λαμβάνοντας υπόψη το πρώτο παιχνίδι στη Γαλικία, οι μαχητικοί Celticos άντεξαν μέχρι το 67’ όταν ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ. Οι προβλέψεις δεν ευνοούν τους φιλοξενούμενους αφού παίζουν με το 0-1 εις βάρος τους, σε μια από τις πιο κατηφορικές έδρες στον κόσμο και φυσικά κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο.

Ξεκάθαρη επιλογή το 1,45 που δίνει ο άσσος.



Αξίζει να παιχτεί και το SUPER ΠΑΡΟΛΙ με τα Over 2.5 στους δύο ημιτελικούς του Uefa Champions League μαζί με το over 2.5 του ημιτελικού του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ – Θέλτα Βίγκο.

Η απόδοσή από 4,22 ανεβαίνει στο 4,75!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΠΑΠ