Ανοιχτό και ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ακόμη και εάν δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ολιβέιρα στην Γουλβς με τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ άφησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του Αραούχο να επιστρέψει αλλά και τόσο ενθουσιασμένος από την συμφωνία κάτι που μπορεί τελικά να αποτελέσει και σημαντικότατο ρόλο στην επιβεβαίωση αυτού του 1%.

Την ίδια στιγμή σχετικά με το συμβόλαιο του Ολιβέιρα επεσήμανε ότι η ρήτρα των 6,5 εκ ευρώ επειδή ουσιαστικά εκείνος την επέβαλε. Η ΑΕΚ επιθυμούσε ρήτρα δέκα εκατομμυρίων ευρώ κάτι που εκείνος δεν δεχόταν όμως στις σκληρές διαπραγματεύσεις που είχε με την Ένωση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τριπλή η κατεύθυνση στον Παναθηναϊκό, δεν είναι προτεραιότητα οι μεταγραφές τώρα»

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

TAGS: A.E.K.