Με τη λήξη της σεζόν θα γίνει αντικατάσταση των πλεξιγκλάς στην Opap Arena και θα λυθεί το πρόβλημα ορατότητας που παρουσιάζεται σε ορισμένες θέσεις στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ θα πάρει άδεια νωρίτερα από το εξάμηνο που πήρε παράταση προσωρινής άδειας. Η μόνη εκκρεμότητα είναι τα πλεξιγκλάς που πρέπει να μπουν απέναντι από τα επίσημα και τα χωρίσματα στις θέσεις 46-48, που έχουν οριστεί για τους φιλοξενούμενους. Με το τέλος της σεζόν θα τοποθετηθούν νέα πλεξιγκλάς, στα οποία δεν θα υπάρχει αντανάκλαση φωτός και θα μπορεί ο κόσμος να βλέπει χωρίς πρόβλημα. Τα ίδια πλεξιγκλάς θα μπουν και στο χώρισμα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς», τόνισε.

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις για τα συμβόλαια, είπε πως «… λογικά θα πάνε μετά το τέλος της σεζόν υποθέσεις όπως του Γκαρσία και του Σιμάνσκι. Η τάση είναι να πάει προς τα εκεί», ενώ για τα μεταγραφικά ανέφερε πως «… πρόθεση είναι να γίνουν 3-4 προσθήκες ουσίας που θα δώσουν ποιότητα και βάθος σε κάποιες θέσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: A.E.K.