Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι πολύ κοντά στην ανανέωση ο Αλμπάνης. Υπήρχε μια πρόταση από τον Σεπτέμβριο, τότε ήταν διστακτικός λόγω των λίγων συμμετοχών του, αλλά έχει πειστεί ότι η ΑΕΚ τον υπολογίζει. Θέλει να συνεχίσει κι ο ίδιος στην ΑΕΚ και κατά 99% θα υπογράψει νέο συμβόλαιο», ανέφερε.

Όσο για την πιθανότητα επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, είπε: «Έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Σωκράτης πως θα επέστρεφε για την ΑΕΚ στην Ελλάδα και μάλιστα θα ψαχνόταν ο ίδιος για να συμβεί. Αν ψάξει να πάει στην ΑΕΚ, εκείνη θα ανταποκριθεί. Αν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό».

Για το μηδέν που κράτησε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό είπε: «Περιμέναμε πως με τον Χιμένεθ η ΑΕΚ θα έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία. Για μένα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, και κόντρα στον Ολυμπιακό είχε βελτίωση στο κομμάτι αυτό, έστω κι αν χθες έγινε η… καθιερωμένη γκάφα και σε ένα ματς που δεν έκανε φάση ο αντίπαλος, του πρόσφερε μια ευκαιρία».

Παράλληλα στάθηκε στην απόδοση τριών παικτών. «Ο Γαλανόπουλος και ο Μπακάκης φαίνεται πως ευνοούνται από την έλευση Χιμένεθ, φαίνεται πως έχουν καλύτερη ψυχολογία. Ο πρώτος ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ και ο δεύτερος ήταν μετά από καιρό πολύ καλός έχοντας συμμετοχή και στο γκολ. Ο Μιτάι δείχνει έτοιμος ποδοσφαιριστής στα 17 του και είναι σπάνιο αυτό. Ακόμη αθλητικά δεν είναι έτοιμος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στην ηλικία του».

Τέλος σχολίασε το πανό κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη από οπαδούς της ομάδας. «Είναι υγιές να υπάρχει διαμαρτυρία και ο κόσμος να αντιδρά, αλλά το να λένε ότι ο Μελισσανίδης έχει μικρύνει την ΑΕΚ και την έχει κάνει Ιωνικό είναι λάθος και άδικο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Περνά ιατρικά ο Πινέδα και υπογράφει για τρία χρόνια με Μοντερέι»

Ολυμπιακός-Φορτούνα Σιτάρντ: Τρίτο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους για τους «ερυθρόλευκους»

Μέρλο: «Πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών για τη μεταγραφή Πινέδα από την ΑΕΚ στη Μοντερέι»

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»

Λυσάνδρου: «Η Λίγκα έχει προνοήσει ορθώς να δίνει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για τις ομάδες που παίζουν προκριματικά»

Μάτος: «Σύντομα θα έχουμε μεταγραφικά νέα, έχουμε κάνει καλό δίδυμο με τον Βιεϊρίνια, δεν έπαψα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα Βρούτση: Μείωση βίας, αύξηση εισιτηρίων, περισσότερη στήριξη στη Λίγκα

Γκαγκάτσης: «Να επιβάλλουμε τους νεαρούς Έλληνες και στη Super League»

TAGS: A.E.K.