Για το «θρίλερ» της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την πίστη ότι απόψε θα κριθεί εν πολλοίς το ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, εκτίμησε ότι όποιος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ θα κάνει δικό του τον τίτλο.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα λοιπόν στο παιχνίδι της «Ένωσης», προέβλεψε ότι θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο Ρότα, θα παραμείνει σε αυτήν ο Άμραμπατ και θα διατηρηθεί το σχήμα με δυο εξάρια.

Απαντώντας, δε, στις φήμες περί ενδιαφέροντος των «κιτρινόμαυρων» για τον Πάλμα, τόνισε ότι δεν προκύπτει κάτι, αλλά εξέφρασε την προσωπική άποψη ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδας της Ελλάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Στο χειρότερο φεγγάρι του ο Ολυμπιακός, αλλά είναι ακόμα όρθιος»!

Αθανασίου: «Στο καλύτερο του φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, έκανε το αυτονόητο και πάει χωρίς άγχος με την Μπέτις»

Κέρδη για πρώτη φορά και νέα ΑΜΚ 13 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Γκοντσάροβα: «Η Νέα Τούμπα προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος - Κάθε οικογένεια έχει εντάσεις»

Κετσετζόγλου: «Δεν κατανοώ τον λόγο που δεν δόθηκε το πέναλτι στο χέρι - Γνωρίζει καλά την Τσέλιε ο Νίκολιτς»

Παναιτωλικός: «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής και μιας σημαντικής αναμέτρησης, όλοι γήπεδο»

Ολυμπιακός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Ρέτσος

Σταματέλος: «Λογικά προβληματίζει η εικόνα του Ολυμπιακού, αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις…»

Δεσύλλας: «Επιβεβαίωση της ανόδου του Παναθηναϊκού η τεσσάρα - Ηρέμησε με την τετράδα, τελικός με Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με ισχυρή αυτοπεποίθηση στην τελική ευθεία, παρά τα μεγάλα του προβλήματα»

TAGS: A.E.K.