Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση στόπερ, που μπορεί να είναι και… δύο, αφού βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον Αμπντουλαγέ Μπα, όσο και με τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Μιλά και με τους δύο παίκτες η ΑΕΚ, αρέσει η ιδέα να κλείσει και τους δύο. Ο Γκάμπριελσεν θέλει να παίξει στο εξωτερικό, αλλά διεκδικεί το πρωτάθλημα με τη Μόλντε και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Είναι δύσκολο να φύγει τώρα. Με τον Μπα συνεχίζονται οι επαφές, θέλει να φύγει από τη Ράγιο Βαγεκάνο και το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι από την ΑΕΚ. Στο τελευταίο φιλικό ήταν εκτός αποστολής και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Όπως και να’ χει, η ΑΕΚ θα πάρει σέντερ μπακ και μένει να δούμε αν θα τους πάρει και τους δύο ή αν θα πάρει τώρα έναν και τον Γκάμπριελσεν το χειμώνα», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο εν όψει Κραϊόβα, είπε: «Φαίνεται ότι ο Ολιβέιρα θα παίξει από την αρχή. Έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, και ο προπονητής θεωρεί πως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί βασικός. Αναμένεται να παίξει και ο Λιβάγια μαζί του, αλλά δεν ξέρουμε αν θα παίξει με δύο φορ ή τον Κροάτη πίσω του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: A.E.K.