Τα δεδομένα του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα με αφορμή τη συνάντηση Μελισσανίδη-Ίβιτς, σημείωσε ότι τρεις ήταν οι βασικοί άξονες της κουβέντας.

Πρώτον, η επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας, με βασική προτεραιότητα την παραμονή των τριών δανεικών (Βράνιες, Σιμάνσκι, Αραούχο).

Δεύτερον, η απόκτηση ενός παίκτη διαφοράς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που να αγωνίζεται και αριστερά. Και τρίτον η προσπάθεια (αν αυτό είναι εφικτό) να γίνει και μια πώληση.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε και στα θέματα Κλωναρίδη και Χουλτ, λέγοντας ότι ο πρώτος υπολογίζεται μεν για τα πλέι-οφ αλλά δύσκολα θα μείνει, σε αντίθεση με τον Σουηδό, που έχει κάποιες πιθανότητες παραμονής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.