Στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά το 0-2 και την ανάγκη… αυτοσυγκράτησης που έχει η ΑΕΚ εν όψει της ρεβάνς με τον Άρη Λεμεσού στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν λογικός ο εκνευρισμός του Νίκολιτς, γιατί η ΑΕΚ έφαγε γκολ που τρώει συνήθως ομάδα που χάνει. Ο Πήλιος δεν ήταν συγκεντρωμένος σε αυτή τη φάση, δεν είναι αποδεκτό με μια γιόμα να βγαίνει τετ-α-τετ ο αντίπαλος. Αυτό το γκολ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Αν είχε γίνει το cooling break με 0-2 δεν θα ερχόταν με τίποτα το 2-2. Μετά το 0-2 και την ευκαιρία του Πιερό, η ΑΕΚ έμοιαζε να κυνηγά το τρίτο γκολ, λες και έψαχνε την ανατροπή. Είναι πάντως ενθαρρυντικό για μια ομάδα με την ψυχολογία που τελείωσε τη σεζόν η ΑΕΚ ότι μπόρεσε να ελέγξει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς της OPAP Arena επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι ανώτερη από τον Άρη Λεμεσού, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθεί στη ρεβάνς. Θεωρώ πως ακόμη και σε τελείως σβηστό ματς, θα μπορέσει να βρει ένα γκολ. Το θέμα είναι να μην δεχτεί γκολ, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αν βρεθεί να κυνηγάει. Μετρά μόνο το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, να περάσει και να πάει να βρει την Άντερλεχτ».

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε: «Πιστεύω πως σε βάθος χρόνου θα γίνει μια προσθήκη ενός δεξιού μπακ, ο οποίος θα είναι επιθετικογενής και θα μοιράζεται τον χρόνο με τον Ρότα. Για τη θέση του αριστερού μπακ, η ώρα του Πένραϊς να γίνει βασικός πιστεύω πως πλησιάζει. Στην επίθεση πιστεύω πως θα γίνει σίγουρα μεταγραφή, ακόμη κι αν δεν είναι ο Ντέσερς. Θεωρώ πως πρέπει να τρέξει και η διαδικασία για χαφ για να μπορεί να μπει ένας παίκτης εν όψει Άντερλεχτ, εφόσον η ομάδα προκριθεί».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: A.E.K.