Για το σπουδαίο διπλό της ΑΕΚ επί της Ντινάμο -ως αποτέλεσμα του χαρακτήρα που έβγαλε στο Ζάγκρεμπ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, τόνισε ότι η «Ένωση» δεν ξεπέρασε απλώς το κακό πρώτο ημίχρονο (λόγω της έλλειψης ρυθμού), αλλά κυριάρχησε στο δεύτερο.

Τόνισε λοιπόν ότι δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία, ούτε καν με νίκη ενός γκολ διαφορά και θα μπορούσε από χθες να καθαρίσει την πρόκριση.

Ενόψει της ρεβάνς, εξάλλου, σημείωσε ότι πρόβλημα για την ΑΕΚ μπορεί να προέλθει μόνο από ξέσπασμα της δικαιολογημένης οργής για τον Μιχάλη και χαρακτήρισε κρίμα να γίνει οτιδήποτε που θα στερήσει την σοβαρή προοπτική παρουσίας στους ομίλους του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε ο Λουσέ, επέστρεψε και ο Μπανζά στο φιλικό του ΠΑΟΚ

Τσακίρης: «Αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ο Νίκολιτς»

«Μέλι» Φρόιλερ για Ολυμπιακό: «Έχω μόνο θετικά λόγια»

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

TAGS: A.E.K.