Την άποψη ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ΑΕΚ εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως η «Ένωση» βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς απέχει εννιά βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος και παράλληλα έχει δύο σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη με τον Άγιαξ και την Μπενφίκα.

Ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αλλά θα πρέπει όλοι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψουν και να βρουν λύση στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»

Τσακίρης: «Ο στόχος με τη Σαχτάρ γίνεται πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό πρέπει να μείνει εντός συνόρων»

TAGS: A.E.K.