Για άνιση αντιμετώπιση της ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ποινή μιας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε.

«Έχουν προηγηθεί τρία περιστατικά χωρίς τιμωρία έδρας. Στο Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ έχουν πέσει καρέκλες και δεν υπήρξε τιμωρία έδρας, στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ μετά το τρίτο γκολ του Γιόβιτς έπεσαν μπουκάλια, ενώ στον Βόλο έπεσαν μπουκάλια από οπαδούς του Ολυμπιακού. Σε καμία από τις τρεις αυτές περιπτώσεις δεν υπήρξε τιμωρία έδρας, σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά», τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημερινή απολογία του Μάριου Ηλιόπουλου στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ενώ τόνισε πως περιμένει τιμωρία του Ντάνιελ Ποντένσε.

Τέλος, για την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ είπε: «Μπήκε ο Γκεοργκίεφ για να έχει τέταρτο στόπερ και δεξί μπακ, αλλά και ο Καλοσκάμης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά. Όλες οι ομάδες αναγκάζονται να αφήσουν έξω κάποιους παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.