Λίγες πιθανότητες να δοκιμάσει ξανά ο Ματίας Αλμέιδα σχήμα με δύο φορ στην ΑΕΚ δίνει ο Κώστας Κετσετζόγλου, εκτός κι αν δεν πρόκειται για το Πιερό-Γκαρσία.

«Πιστεύω πως δεν θα επαναφέρει το σχήμα με τους δύο επιθετικούς ο Αλμέιδα. Αφήνω ένα ενδεχόμενο να δοκιμάσει Γκαρσία με Μαρσιάλ, γιατί το Πιερό-Γκαρσία αποδείχτηκε πως δεν λειτουργεί», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μια πιθανή αλλαγή θα είναι ο Λαμέλα, θα δούμε όμως αν θα παίξει πίσω από τον φορ. Επίσης έχει ενδιαφέρον αν ο Πινέδα και ο Κοϊτά θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα ή αν θα μείνει αριστερό μπακ ο Χατζισαφί», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε πως «… αναμένουμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση για το βίντεο του Λανουά με την ανάλυση των φάσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

TAGS: A.E.K.