Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στα πλέι-οφ και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην εξέλιξή τους σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ναι μεν η αρχή της «Ένωσης» είναι δύσκολη (με Λεωφόρο, Καραϊσκάκη και ενδιάμεσα ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ) ωστόσο έχει και τα θετικά της.

Σημείωσε λοιπόν ότι σε περίπτωση που δεν χάσει στη Λεωφόρο θα έχει κρατήσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και θα μείνει πάνω από τον Άρη (αφού χαρακτήρισε απίθανη δεύτερη σερί νίκη των «κίτρινων» επί του Ολυμπιακού).

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος του προσεχούς ντέρμπι (και δεδομένης της απουσίας Σιμάνσκι), σημείωσε ότι δεν αποκλείεται μια αλλαγή διάταξης, με χρησιμοποίηση 4-3-3 από τον Οφρυδόπουλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

TAGS: A.E.K.