Στη θέση που θεωρητικά ήταν πληρέστερη από κάθε άλλη έχει χτυπήσει η κακοδαιμονία την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ είχε πέντε καλούς παίκτες στη θέση αυτή και τώρα έμειναν δύο, εκ των οποίων τον έναν, τον Κρίστισιτς, δεν τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Χιμένεθ. Ο Σάκχοφ έχει επικεντρωθεί στο να προλάβει το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ο Γαλανόπουλος με τον Σιμόες θα αργήσουν. Να δούμε αν θα ενεργοποιήσει τον Σαμπανάτζοβιτς ή ακόμη και τον Χνιντ. Η λογική λέει πως θα δούμε αύριο Σιμάνσκι και Κρίστισιτς», τόνισε.

Όσο για το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ, είπε: «Είναι απουσία αυτή του Μπακάκη, γιατί στη Λάρισα μέχρι να χτυπήσει ήταν καλός. Τώρα να δούμε μήπως μέσα από τα παιχνίδια βρει ρυθμό και ανέβει ο Νταντσένκο. Σίγουρα θα παίξει αυτός με Αστέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Στρακόσα πανηγύρισε, ο πατέρας του αποκάλυψε το… χαμένο deal με την ΑΕΚ!

Το εκπληκτικό drone-βίντεο από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ηλιόπουλος και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα: Το «Αγάπα με» και η αποθέωση στη σουίτα

Καραπαπάς: «Άλλοι φωνάζουν το όνομα του Αλμέιδα σε 6άρα, άλλοι του Μεντιλίμπαρ σε 1-1 - Το λες και Σύνδρομο Στοκχόλμης»

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

TAGS: A.E.K.