Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ και τη σημερινή προπόνηση (22/02) της ΑΕΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού που βρισκόταν στα Σπάτα, εκεί όπου κάθε Τετάρτη η προπόνηση της «Ένωσης» είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, μετέφερε το γεγονός πως ο Λιβάι Γκαρσία δεν προπονείται και με δεδομένο ότι το παιχνίδι με τη Λαμία είναι Σάββατο (24/02) εκτίμησε ότι δεν θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Στα θετικά ανέφερε την επιστροφή του Εζεκιέλ Πόνσε, που ήταν εκτός λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ενώ πρόσθεσε πως ο Μήτογλου κάνει ατομικό πρόγραμμα, με τον Βίντα, όμως, να προπονείται κανονικά.

Επισήμανε την επιστροφή του Σιμάνσκι από το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/02), τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος της «Ένωσης» είναι οι τρεις νίκες έως το τέλος της κανονικής περιόδου, προκειμένου να είναι σίγουρα πρώτη πριν την έναρξη των playoffs.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη βροχόπτωση στον Βόλο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό - Η πρόβλεψη του καιρού στην ώρα του αγώνα

Με πέντε αλλαγές και δίδυμο Ντέσερς - Τετέι στην επίθεση η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο

Ο Ζότα Σίλβα με δύο γκολ σε τρία λεπτά βάζει γερές βάσεις νίκης για τον Ολυμπιακό!

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της Καλαμάτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.