Το δικό του σχόλιο για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Βικελίδης» (1-1) έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν είχε ακυρωθεί το ίδιο γκολ στην ΑΕΚ θα διαμαρτυρόμουν. Έχουν ακυρωθεί πάντως τα ίδια και χειρότερα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ φέτος. Όμως στο γκολ του Άρη υπάρχει καθαρή αγκωνιά στο πρόσωπο του Γιόβιτς. Για μένα κάνει λάθος που δεν πέφτει ο Γιόβιτς, γιατί έτσι θα τραβούσε την προσοχή του VAR και θα το ακύρωνε», τόνισε.

Για την εικόνα της αναμέτρησης είπε: «Ο Άρης ήταν καλύτερος, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχε η ΑΕΚ. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα από ένα λάθος και χάρη στον αλτρουισμό του Λιούμπισιτς. Ο Καντεβέρε δυσκόλεψε τον Ρέλβας να συμμετέχει στο build up και ο Χιμένεθ είχε παίκτη να κυνηγά τον Πινέδα σε όλο το ματς. Η ομάδα ήταν πολύ επηρεασμένη από τη διακοπή, υπήρχε έλλειψη ρυθμού. Είναι πάντως περισσότερο ένας κερδισμένος βαθμός παρά δύο χαμένοι».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. «Το ματς της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ έχει ρυθμό τριών αγώνων και είναι σε καλή κατάσταση και η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το ματς στα 90 λεπτά. Είναι ακόμη πιο κρίσιμο και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή αν χάσεις την Τετάρτη. Περιμένουμε να δούμε αν Ζίνι και Πιερό θα είναι διαθέσιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: A.E.K.