Η ΑΕΚ πρέπει να προσεγγίσει τα playoffs με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το πρωτάθλημα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Πρώτη φορά η πρώτη αγωνιστική στα playoffs είναι τόσο καθοριστική. Αυτή τη σεζόν η δεύτερη και η τρίτη θέση προσφέρουν κάτι σημαντικό στις ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Μπορεί σήμερα να καθοριστούν οι στόχοι όλων των ομάδων. Η ΑΕΚ με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει πως θα είναι τουλάχιστον τρίτη, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί. Για να πάρεις τη δεύτερη θέση, πρέπει να κυνηγήσεις την πρώτη, αυτό είναι και το σκεπτικό που έχουν στην ΑΕΚ. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσει σήμερα και από εκεί και πέρα, με κάθε πιθανό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα έχει κάτι να κερδίσει», τόνισε.

Αναφερόμενος στα πλάνα για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο Αλμέιδα έχει δοκιμάσει αρκετές φορές αυτό το διάστημα σχήμα με τριάδα στην άμυνα, με τον Σιμάνσκι ως σέντερ μπακ. Μπορεί να το δούλεψε εν όψει του Ολυμπιακού, αλλά μπορεί να είναι και μια απόφαση να εφαρμόσει γενικά κάτι διαφορετικό. Αν επιλέξει το γνωστό 4-2-3-1, θα δούμε Ρότα, Βίντα Μουκουντί κι έναν εκ των Χατζισαφί ή Γκατσίνοβιτς στην άμυνα, στο κέντρο θα δούμε Γιόνσον και Πινέδα, ενώ για μπροστά είναι πολλές οι εναλλακτικές. Μπορεί να δούμε τον Λαμέλα ψευτοεννιάρι, μπορεί να παίξει ο Πιερό και πίσω του ο Λαμέλα ή ο Λιούμπισιτς. Μπορεί να βάλει και δεξιά τον Λαμέλα ή τον Ελίασον. Πιστεύω θα βρει έναν τρόπο να βάλει τον Λαμέλα γιατί έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ».

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: A.E.K.