Στο τέλος της καριέρας του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε αρχικά στην κλάση του Ουκρανού και ως χαρακτήρα (πέρα από ποδοσφαιριστή) που τον έκανε τον πιο αγαπητό από τότε που η «Ένωση» επέστρεψε.

Εξήγησε ωστόσο ότι στο αγωνιστικό κομμάτι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς του είπαν μεν ότι τον θέλουν, ωστόσο του τόνισαν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και φορές μέσα στη σεζόν που θα μένει εκτός αποστολής.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Τσιγκρίνσκι θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο (και ως άνθρωπος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι περήφανος) συμφωνήθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών, χωρίς να διαταράσσεται καθόλου η σχέση τεράστιας εκτίμησης που τις συνδέει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

TAGS: A.E.K.