Περί Βράνιες, Μαρτίνς, Σιμάο και όχι μόνο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 την υπόθεση του Βόσνιου στόπερ που, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην ΑΕΚ και το πιθανότερο την Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος είχε ενδοιασμούς για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό λόγω της σεζόν του με την Άντερλεχτ, πείστηκε από τις συζητήσεις με κορυφαία στελέχη του συλλόγου ότι ο παίκτης θα είναι υποδειγματικός επαγγελματίας.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δεν θα μπει ρήτρα στον δανεισμό του από τους Βέλγους, επεσήμανε: «Δεν ήθελε η ΑΕΚ να μπει οψιόν λόγω του ενός εκατομμυρίου που οφείλει η Άντερλεχτ. Διότι πρόκειται για χαμένη υπόθεση για την Άντερλεχτ και αν έβαζαν ρήτρα στη συμφωνία, θα έμπαινε αυτή η υπόθεση σε άλλη διάσταση. Η Άντερλεχτ θα έβαζε ευχαρίστως οψιόν. Μόλις άναψε το πράσινος φως ο προπονητής η υπόθεση έκλεισε σε μια ώρα».

Επιπλέον, αφού ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα πάνε για άλλο δανεικό και πως θα κινηθούν για αγορά ποδοσφαιριστών ή ότι θα κοιτάξουν από τη λίστα με τους ελεύθερους, αναφέρθηκε στον Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα. Τα σημάδια είναι αρνητικά και η ΑΕΚ εγκαταλείπει τη συγκεκριμένη υπόθεση του Πορτογάλου ακραίου και… πάει γι’ άλλα. Η υπόθεση του Ζεράλδες είναι τελειωμένη, ενώ ο Νταβίντ Σίλβα απασχολεί, γίνονται συζητήσεις με την Αντβέρπ και είναι πιθανό να αποκτηθεί ο παίκτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.