Πιστή στη φιλοσοφία που την οδήγησε στο να κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο θα μείνει η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Ολλανδία, όπου παρακολουθεί την προετοιμασία της.

«Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να παίζει ακριβώς όπως έπαιζε. Περιμένουμε να δούμε τον ακριβή ρόλο του Φερνάντες, που πάντως θα είναι διαθέσιμος από την 1η Ιανουαρίου. Πάντως να δούμε και την κατάσταση του Άμραμπατ, γιατί αν ξεπεράσει την ίωση θα μπορεί να μπει με την ομάδα», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και το φιλικό της Κυριακής που θα δώσει μια πρώτη εικόνα από τους «κιτρινόμαυρους» εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών της σε περίπου δύο εβδομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: A.E.K.