Αναγκαία είναι η απόδραση της ΑΕΚ με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Λεβαδειακού, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, υπογράμμισε ότι η «Ένωση» θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, αφήνοντας ανοικτό να ανοίξει και τρίτη θύρα στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Επισήμανε πως είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ο «δικέφαλος», αφού ακολουθεί και διακοπή, ενώ τόνισε ότι περίπου 15-20 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειχνε πάντα ένα καλύτερο πρόσωπο, ανεβάζοντας στροφές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά έκανε λόγο ότι προκύπτουν νέες περιπτώσεις επιθετικών, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα πάρει φορ και ίσως γίνει άλλη μια κίνηση, σχολιάζοντας πως μπορεί να ανοίξει παράθυρο και για άλλους παίκτες που μπορεί να δουν διαφορετικά το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, αφού την Παρασκευή (30/08) τελειώνει η προθεσμία στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.