Για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Λαμίας -και την ανάγκη να γίνει η βάση ενός σερί ως τα Χριστούγεννα- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι έτσι πρέπει να καθαρίζει η «Ένωση» τέτοια ματς και στάθηκε στο γεγονός ότι το βασικό δίδυμο της επίθεσης (Γκαρσία-Αραούχο) επανήλθε στο σκοράρισμα.

Τόνισε λοιπόν ότι το πρόγραμμα ως τις γιορτές επιτρέπει στους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίσουν χωρίς απώλειες και (ανάλογα με τα αποτελέσματα και των άλλων) να δουν πού θα βρίσκονται σε σχέση με την κορυφή.

Όσο για το θέμα των ανανεώσεων, τόνισε ότι είναι κομβική αυτή του Βίντα και αφού εκτίμησε ότι επόμενος που θα επιδιώξει να «δέσει» η ΑΕΚ είναι ο Αραούχο, εξήγησε τη φόρμουλα που πρέπει να βρεθεί ώστε να παραμείνει ο αρχηγός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: A.E.K.