Για το νέο ψυχολογικό χτύπημα που δέχθηκε η ΑΕΚ με τον τρόπο που γκέλαρε (και) απέναντι στον Πανσερραϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Γιώργο Τσανάκα, σημείωσε ότι κλείνει πολύ άσχημα μια χρονιά που εξελίχθηκε ονειρεμένα για την «Ένωση» και ότι το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει… διακοπή.

Πριν αναφερθεί λοιπόν στο ολέθριο λάθος του Αθανασιάδη, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν καθάρισαν νωρίτερα οι «κιτρινόμαυροι» το ματς, ενώ τόνισε ότι μετά κι απ’ αυτό το σφάλμα δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα απόκτησης τερματοφύλακα τον Γενάρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΑΕΚ είναι να κρατήσει χαμηλά την μπάλα»

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.