Αρκετά πιθανή είναι η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα από τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο μετά το θλαστικό τραύμα που υπέστη στην τελευταία προπόνηση του 2023, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Πιθανό να χάσει το αυριανό παιχνίδι ο Βίντα, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πιστεύω πως δεν θα το χάσει. Ίσως προστατευτεί με τον Βόλο για να είναι έτοιμος την Κυριακή», ανέφερε, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ είπε: «Δεν έχει επιστρέψει ακόμη ο Σιντιμπέ που είναι μια λύση, οπότε να δούμε τι θα επιλέξει ο Αλμέιδα, αφού έχουν φύγει οι δύο Ιρανοί και δεν έχει αποκτηθεί παίκτης. Υπάρχει η επιλογή του Πήλιου και δύο υπηρεσιακές λύσεις, ο Κάλενς και ο Ελίασον».

Όσο για τα μεταγραφικά; «Η ΑΕΚ κάνει επαφές με πάνω από έναν ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως θα γίνει τουλάχιστον μια μεταγραφή. Μπορεί και δύο. Αυτό βλέπουμε από τις κινήσεις που γίνονται και περιμένουμε», είπε ενώ σχολίασε τα σενάρια για τον Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη: «Κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχε ασχοληθεί η ΑΕΚ με τον Φαμπιάνο, όταν είχε αποφασιστεί να πάρει στόπερ. Είναι βασικός στον Άρη, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν αποκλείω να γίνει κάτι αν αποφασίσει η ΑΕΚ να πάρει στόπερ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

Άκυρο της αστυνομίας για οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Φέιο: «Να δημιουργήσουμε έναν Αστέρα που θα εμπνέει σαν τον Κολοκοτρώνη»

Οι τιμωρημένοι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Γιαννιώτας: «Ντραπήκαμε από όσα μας είπαν οι οπαδοί. Πήραμε όλοι το μήνυμα»

Τσoρμπατζόγλου: «Οι εύκολες και οι... δύσκολες αποφάσεις που έχει να πάρει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λίσι»

Κετσετζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό - Φαβορί ο Κουτέσα αν γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα»

TAGS: A.E.K.