Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πάρουν ανάσες δύο παίκτες που επιβαρύνθηκαν από τις εθνικές ομάδες στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

«Πιστεύω πως ο Ουζουνίδης θα πάει στα σίγουρα. Ίσως ο Γκάλο να παίξει δεξί μπακ αντί του Μπακάκη που είχε και τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλος είναι το πιθανότερο δίδυμο για στόπερ, στο κέντρο ο Σιμόες είναι σίγουρος, αλλά ίσως ο Γαλανόπουλος μείνει εκτός γιατί είχε παίξει δύο ματς με τις Ελπίδες. Μήπως δούμε κανέναν Μοράν… Πιστεύω πως τον Πόνσε θα τον κρατήσει για Μπάγερν και θα δούμε τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Ο Μπακασέτας θα παίξει στα άκρα και είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή ο Μπογέ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το γήπεδο. «Το θέμα της υπογειοποίησης προχωρά ομαλά. Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την κυβέρνηση και την κα. Δούρου. Έχει αρχίσει να κατασκευάζεται το στέγαστρο που εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί μέχρι το Μάιο», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

TAGS: A.E.K.