Στη σημασία που είχε για την ΑΕΚ η πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Ήταν υποχρέωση η νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα προκαλούσε τριγμούς και μεγάλη εσωστρέφεια. Ο Ανσαριφάρντ επελέγη για το βασικό σχήμα γιατί ο Λιβάι δεν ήταν έτοιμος να παίξει από την αρχή. Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε σε συνδυασμό με τη βροχή, γιατί μπήκαν οι Ελβετοί πολύ αποφασιστικά», τόνισε.

Παράλληλα εστίασε στα λάθη του Τσιγκρίνσκι. «Με τέτοιον Τσιγκρίνσκι ότι η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν λέει πολλά για τους άλλους. Ο άνθρωπος που συνήθως διορθώνει τα λάθη των άλλων, ήταν πηγή κινδύνου. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώθηκε κι αυτός».

Σχολιάζοντας τη φάση του γκολ είπε: «Ο Μάνταλος έκανε εκπληκτική πάσα και ο Ολιβέιρα έκανε μια φοβερή κούρσα 50 μέτρων σε γλιστερό τερέν. Θεωρώ ανεπίτρεπτο πάντως ο παίκτης που έκανε τέτοιο σπριντ να εκτελέσει και το πέναλτι».

Όσο για τα playoffs; «Με τη Βόλφσμπουργκ είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φαβορί είναι ο αντίπαλος, όπως και κάθε γερμανική ομάδα όταν παίζει με ελληνική. Είναι ψηλή και αθλητική ομάδα, αλλά δεν εντυπωσίασε χθες. Θα είναι υπέρβαση για την ΑΕΚ να προκριθεί. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα την Πέμπτη γιατί λάθη σαν τα χθεσινά δεν θα συγχωρεθούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.