Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει τεθεί ως μεταγραφική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» κοιτάζει έναν παίκτη που θα μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από την επίθεση, όπως το έκανε για παράδειγμα ο Ρόναλντ Βάργκας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι θα είναι λάθος για τους «κιτρινόμαυρους» να μην αποκτηθεί και χαφ, καθώς υπάρχει μεν πληθώρα παικτών στο κέντρο, αλλά μεγάλη έλλειψη ενός οργανωτή από τις πίσω γραμμές.

Όσο για το αριστερό άκρο, επανέλαβε ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο αν πορευθεί η ομάδα με το δίδυμο Χατζισαφί-Μιτάι και σοβαρός ο κίνδυνος σε αυτή την περίπτωση να «καεί» ο νεαρός, που δεν δείχνει έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση της προόδου μελετών και σχεδιασμού για το νέο γήπεδο

Δεσύλλας: «Χτίζει νοοτροπία νικητή ο Παναθηναϊκός - Ξεκάθαρος ο κανονισμός για το πέναλτι»

Βάζει πούλμαν για το Καλαμάτα-Βόλος στο Περιστέρι η «Μαύρη Θύελλα»!

Ο Κονσεϊσάο «φωτογράφισε» Ολυμπιακό: «Είχα πρόταση από ελληνική ομάδα που άλλαξε προπονητή»

Στον Βάργκα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Χαμένη ευκαιρία στην Τρίπολη για τον Αρη» - Τι είπε για τον Μορόν και τον πανηγυρισμό του

Τσορμπατζόγλου: «Εξαιρετικός φορ ο Μπανζά - Μέσα στην ημέρα ξεκαθαρίζει του στόπερ»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω ίδια ενδεκάδα στην Τρίπολη-Δεν κινείται κάτι στα μεταγραφικά»

Σταματέλος: «Αυτά ζητάει από τους παίκτες ο Αλγουαθίλ-Χρειάζεται φορ ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Βγήκε μπροστά ο Ταμπόρδα με Κηφισιά - Πεντακάθαρο το πέναλτι του Παναθηναϊκού»

TAGS: A.E.K.