Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον Πανσερραϊκό, το απόγευμα της Πέμπτης (21/12, 17:00), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού καταρχάς στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα για τους «κιτρινόμαυρους». «Πολύ κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ. Όπως βλέπουμε, όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Για την ΑΕΚ ένα κλικ παραπάνω, επειδή έχει χάσει βαθμούς εκεί που δεν το περιμέναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της ενδεκάδας, σημείωσε ότι πιστεύει πως οι Τσούμπερ και Γιόνσον θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Ενώ για τις πολλές απουσίες, που πλέον προστέθηκε σ' αυτές και ο Σιντιμπέ, εξήγησε: «Ήταν εν γνώσει της ΑΕΚ ότι θα έχει απουσίες, γι' αυτό έφτιαξε μεγάλο ρόστερ. Ξέφυγε η κατάσταση, αλλά έχει αξιόμαχη ενδεκάδα. Πιστεύω βέβαια στη συνέχεια δεν θα βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»

TAGS: A.E.K.