Πανικό και κάθε άλλο παρά πρόοδο διακρίνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου και γι’ αυτό θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό να προκύψει σύντομα θέμα παραμονής του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ομάδας.

«Σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ αντί να γίνεται καλύτερη, γίνεται χειρότερη. Η ομάδα έδειχνε μια πρόοδο στα φιλικά, αλλά από το δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα και χθες από το 20ο λεπτό και μετά γίνονται ανεξήγητα πράγματα. Με τέτοια εικόνα φοβάμαι η ΑΕΚ μπορεί στη ρεβάνς να σπάσει ρεκόρ ήττας. Μοιάζει η κατάσταση από το τέλος Αυγούστου μη αναστρέψιμη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο», ανέφερε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με την εικόνα της ομάδας να χειροτερεύει συνεχώς, πιστεύω πως πρέπει να παρθεί μια απόφαση σύντομα. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο… Ο προβληματισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος στη διοίκηση. Ο Μελισσανίδης ήταν προετοιμασμένος να δώσει χρόνο στον προπονητή, αλλά η ομάδα έχει εικόνα πανικού. Θεωρώ πως υπάρχει θέμα προπονητή, γιατί η εικόνα είναι πολύ κακή για να πεις ότι θα κάνω υπομονή και θα του δώσω χρόνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.