Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για καθυστερήσεις στη μεταγραφική της ενίσχυση και όχι απλώς σκοπεύει να κλείσει άμεσα τις προτεραιότητές της, αλλά προτίθεται να χρησιμοποιήσει… απευθείας τα νέα αποκτήματα.

«Το θέμα του Μοράν προχωρά, ενώ με τον Μασούντ είναι θέμα μιας συζήτησης. Ο στόχος είναι να έχει η ΑΕΚ αμυντικό χαφ και Μασούντ πριν την Πρωτοχρονιά, ώστε όταν γυρίσει η ομάδα να είναι όλοι μαζί. Αν έρθουν Μοράν και Μασούντ θα είναι σίγουρα στην αποστολή στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα», είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όσο για τη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού, έδωσε μία… διαφορετική οπτική. «Με έζωσαν τα φίδια μετά το 2-0, Είναι πολύ ανησυχητικό εν όψει του αγώνα στο πρωτάθλημα στο Αγρίνιο, γιατί μετά από ένα τέτοιο σκορ συχνά ενεργοποιείται η διάθεση εκδίκησης στον αντίπαλο και ο κίνδυνος χαλάρωσης για σένα», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

TAGS: A.E.K.