Η διαχείριση του τίτλου του μεγάλου φαβορί είναι μεγάλο ζητούμενο για την ΑΕΚ στην αυριανή ρεβάνς με την Λέφσκι, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλει απλή νίκη για να μπει στην League Phase. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, χωρίς αμφιβολία, αλλά και η Λέφσκι είναι ένας οργανωμένος αντίπαλος. Είναι πολύ φαβορί η ΑΕΚ και υπάρχει μια έξτρα πίεση, για μένα είναι μεγάλο στοίχημα πώς θα το διαχειριστεί. Ενώ πριν τις κληρώσεις δεν ήταν αυτονόητη η πρόκριση, τώρα μοιάζει αυτονόητο βάσει αντιπάλου. Έχω εμπιστοσύνη στον Νίκολιτς και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη. Έχει δουλέψει καλά, είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή και διατηρεί μια ομοιογένεια από πέρσι. Πρέπει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της η ΑΕΚ, ίσως να μην έχει πολλές με τον τρόπο που παίζει η Λέφσκι. Αν σκοράρει νωρίς, αλλάζει το σενάριο του παιχνιδιού», ανέφερε.
Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για την 11άδα. Ο Νίκολιτς μπορεί να βάλει αυτούς που θέλει. Δεν βλέπω πολλές αλλαγές, μία βλέπω σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, τον Βάργκα αντί του Ζίνι. Ο Ανγκολέζος θα μπει κάποια στιγμή ως game changer. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Μάγερ, αριστερά ο Κοϊτά και στο κέντρο οι Κάιρινεν και Μαρίν. Για την άμυνα δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό».